Balcıoğlu'ndan sürpriz istifa hakkında açıklama

Balcıoğlu'ndan sürpriz istifa hakkında açıklama

3.07.2024 13:41:06

Silivri Belediyesinde yeni dönem üst yönetimi şekillenirken, seçimlerden bu yana Özel Kalem Görevini yürüten ve Başkan Yardımcısı olması beklenen Nevzat Sezen, Bakanlıktan kadro onayı geldikten kısa bir süre sonra istifa etti.

Silivri Belediyesi'nde beklenmedik bir gelişme yaşandı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından özel kalem olarak göreve başlayan Nevzat Sezen, Başkan Yardımcılığı kadrosu onaylandıktan kısa bir süre sonra sürpriz bir şekilde görevinden ve memuriyetten de istifa etti.

Kulislerde yer alan bilgilere göre İmardan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapması beklenen Sezen'in, kadrosunun onaylanmasına rağmen bu görevin kendisine verilmemesi nedeniyle istifa ettiği öğrenildi.

BALCIOĞLU: BAŞKAN YARDIMCILIĞI SÖZÜ VERMEDİM

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Sezen ile herhangi bir görev uzlaşmazlığını yaşadıklarını yalanlarken, “Kendisine verilmiş bir başkan yardımcılığı sözüm yoktu” dedi. Balcıoğlu, Sezen'in istifasını çalışma şartlarına uyum sağlayamamak olarak açıklarken bir görev, makam anlaşmazlığı konusunun aralarında geçmediğini vurguladı.

Bu istifanın ardından, belediyede yeni atamaların nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Sevginar SALİ

  1. Ekrem Albayrak Ekrem Albayrak

    İşaretini verdiki; Silivride 'teşkaleli' işlere' bulaşık ilişkiler var..Sn.Balcıoğlu ;Seviliyorsunuz.Ama unutmayın ki, çıkışı zor ama inişi bir 'gaflet' anı kadardır inişin...

YORUM YAP